Hypothecaire lening / woonkrediet

Gaat u bouwen, verbouwen of hebt u uw droomwoning op het oog? Bij Crelan bent u in goede handen voor het afsluiten van uw hypothecaire lening. U kunt niet alleen rekenen op scherpe tarieven, we begeleiden u ook van begin tot einde met professioneel advies en administratieve ondersteuning.

 

Met het magazine 'Mijn huis' hopen we u alvast te inspireren met verhalen van onze klanten en heel wat nuttige informatie te geven over bouwen, kopen, renoveren of uw woning energievriendelijker maken.

Bekijk het magazine online.

 

Wenst u een vrijblijvend voorstel, maak gerust een afspraak!

 

Let op: geld lenen kost ook geld.

 

Bereken nu uw aktekosten

Wilt u graag weten hoeveel de aktekosten van uw krediet zullen bedragen? Via www.notaris.be kunt u een simulatie maken van uw aktekosten! U vindt er ook nog heel wat andere nuttige informatie terug!

 


Crelan woonkrediet

 Autolening

De aankoop van een (nieuwe) wagen is een flinke investering. Dankzij een autolening kunt u die investering spreiden over een langere periode. Zo kunt u zonder problemen blijven genieten van het comfort en gemak van een nieuwe wagen, zelfs als u die niet in één keer kunt betalen, of als u uw spaargeld liever achter de hand houdt voor onvoorziene omstandigheden.

 

Kenmerken van een autolening

 

  • De rentevoet wijzigt nooit gedurende de volledige looptijd van de autolening. U betaalt dus elke maand hetzelfde bedrag.
  • Geen (dossier)kosten
  • Welke looptijd voor u de beste is, hangt af van het te ontlenen bedrag & welk bedrag u maandelijks kunt missen.
  • Bij een vrijblijvende simulatieberekening dienen wij rekening te houden met de wettelijke beperking voor de looptijd in functie van het ontleend bedrag.

 

Ontdek alle informatie over onze autoleningen op de Crelan website.


Maak nu een afspraak om uw autolening te bespreken.

De Eco-energiefinanciering

Om energieverspilling tegen te gaan, is het belangrijk om te investeren. Denk bijvoorbeeld maar aan de vervanging van de ketel, installatie warmtepomp, plaatsen dubbele beglazing... Voor al deze werken kunt u de eco-energiefinanciering aanvragen. U kunt genieten van een scherp tarief en betaalt maandelijks een vast bedrag naar keuze af.Persoonlijke lening

Wilt u mooie plannen realiseren of staat u voor onvoorziene uitgaven waarvoor u uw spaargeld niet wilt aanwenden? Denk dan aan een persoonlijke lening. Het is de ideale oplossing om uw dromen waar te maken en uw budget optimaal te beheren.

 

Ontdek meer info op de website van Crelan.


Maak nu een afspraak met één van onze adviseurs.

Kantoor De Zutter & Vande Ginste


Waar advies en tijd elkaar ontmoeten