VISIE

In de wereld van bank en verzekeringen lopen heel wat zaken door elkaar. Goed advies en een persoonlijke aanpak zijn een absolute meerwaarde. Wie bij verschillende afzonderlijke banken en verzekeringsmaatschappijen producten heeft, ziet vaak het bos door de bomen niet meer. Eén aansprekingspunt voor al uw financiële zaken is niet enkel veel eenvoudiger, maar ook veel voordeliger of completer omdat we de producten veel beter kunnen afstemmen op uw specifieke persoonlijke situatie.

 

In een tijdperk waarin iedereen gehaast is, vinden we het belangrijk om tijd te maken voor u. Om u te leren kennen en correct te adviseren, maar ook om complexe materie uit te leggen tot u ze volledig begrijpt. Onze slogan “Waar tijd en advies elkaar ontmoeten”, kan je dan ook letterlijk nemen.

Historiek

De geschiedenis van Kantoor De Zutter & Vande Ginste, bankagent en verzekeringsmakelaar gaat reeds een generatie terug in de tijd.

 

Paul De Zutter, vader en schoonvader van Joost De Zutter en Els Nollet legde met zijn ongelooflijke ijver, ernst en commerciële flair de fundamenten.

 

Voor bankier Joost De Zutter is het belangrijkste onderdeel van zijn vak het opbouwen van een persoonlijke relatie met zijn klanten. Enkel met doorgedreven dossierkennis kan hij zijn klanten op de beste manier helpen. Verzekeringsmakelaar Els Nollet deelt precies dezelfde visie. Naast complementaire bank- en verzekeringsagenten gaan Els en Joost ook als schoonbroer en schoonzus door het leven. Allebei kwamen ze eerder toevallig in contact met de financiële sector, maar kregen door het contact met de mensen de microbe helemaal te pakken. Elk namen ze een deel van de klantenportefeuille van hun (schoon)vader zaliger over.

 

In de laatste jaren van de vorige eeuw werd de portefeuille van 2 kantoren overgenomen : van Charles Verschuere uit Tielt en van Patrick Van Vooren uit Meulebeke. Beiden bouwden een mooi cliënteel uit dankzij hun onverdroten inzet voor hun klanten.

 

In 2017 besloten Els en Joost de krachten opnieuw te bundelen. Met deze samenwerking kwam een rijke familiegeschiedenis weer samen onder één dak. Twee mensen met dezelfde manier van werken uit twee takken in de financiële wereld die perfect bij elkaar aansluiten.

 

Maar hier stopt ons verhaal niet : in 2018 vervoegde het bank- en verzekeringskantoor van Mieke Lapeere uit de Stationstraat in Tielt onze werking. Met haar allround kennis bewijst Mieke dageljks haar meerwaarde. In 2020 zette het kantoor van Inge Naert uit Pittem eveneens de stap. Het agentschap in Pittem blijft elke voormiddag open. Klanten worden er met veel kennis van zaken door Inge ontvangen.

 

Maar ook aan de toekomst wordt gedacht. Sinds 1 april 2021 is medewerker Bart Vande Ginste mede-bestuurder geworden. Bart was reeds 10 jaar werkzaam in het kantoor en bouwde in die functie onze desk vermogen met succes verder uit. Samen zetten Joost en Bart de volgende jaren verder de lijnen uit, onder ons motto  : "waar advies en tijd elkaar ontmoeten".

De toekomst is verzekerd en in goede handen!

Kantoor De Zutter & Vande Ginste


Waar advies en tijd elkaar ontmoeten